Afvoer Ontstoppen
Veghel

Wij ontstoppen uw afvoer!

Wij helpen u graag!

Afvoer Ontstoppen Veghel

Afvoer Ontstoppen Veghel? De afvoer ontstoppen kan behoorlijk vervelend zijn. Dit is ook vaak een lastige klus om zelf te verhelpen. Onze vakmannen beschikken over de alle benodigde kennis en ervaring om elk afvoerprobleem op te lossen.

Als je geen gebruik kunt maken van een sanitaire voorziening, dan wil je natuurlijk dat het zo snel mogelijk opgelost wordt. Ontstoppingsbedrijf Veghel staat op zo’n moment voor u klaar. Onze ontstoppers zijn uitgerust met professionele machines die zo krachtig zijn dat elke blokkade geëlimineerd kan worden.

Wilt u uw verstopte afvoer laten ontstoppen door Ontstoppingsbedrijf Veghel? Neem dan gerust contact op via 0413 450 394 om uw klus te bespreken en een afspraak te maken. Wij helpen u graag met uw Afvoer Ontstoppen Veghel!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Veghel Afvoer Ontstoppen

Services

Ontstoppingsbedrijf Veghel

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0413 450 394

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Veghel. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Veghel.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Dag en nacht bereikbaar

Ontstoppingsbedrijf Veghel

Heeft u één of meerdere verstopte afvoeren? Ontstoppingsbedrijf Veghel helpt u graag. Wij zijn een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhelpen van verstoppingen.
Daarnaast voeren wij ook andere afvoer- en rioolwerkzaamheden uit zoals een rioolinspectie om een leidingbreuk op te sporen of de staat van de riolering te controleren.

Ook helpt Ontstoppingsbedrijf Veghel u graag met het repareren, vervangen of aanleggen van riolering. Wij weten hoe de riolering moet liggen om verstoppingen te voorkomen.

Wij kunnen de afvoer en riolering ook reinigen met een hogedruk machine. Zo voorkomt u nieuwe verstoppingen en een rioollucht in huis. De afvoerbuizen gaan ook langer mee.

Zit uw afvoer verstopt? Of heeft u een ander afvoerprobleem? Geen zorgen! Hiervoor bent u aan het goede adres bij Ontstoppingsdienst Veghel. U kunt ons bereiken op 0413 450 394.

Ontstoppingsdienst Veghel
Gootsteen Verstopt Veghel

Jaren Ervaring

Afvoer Ontstoppen Veghel
Veghel Loodgietersbedrijf

Een beginnende verstopping

Hoe ontstaan afvoerverstoppingen?

Het ontstaan van een afvoerverstopping is meestal een proces wat maanden kan duren, al kan het natuurlijk ook zijn dat er iets in de afvoer is gevallen wat een blokkade veroorzaakt.
Het begint in veel gevallen met een ophoping van vet, etensresten, zeepresten, haren, en ander vuil wat door de afvoer gespoeld wordt. Zo’n ophoping blijft vast zitten aan de binnenwand van de afvoer en wordt hard als de afvoer niet gebruikt wordt.

De ophoping wordt steeds groter doordat nog meer vet, eten, zeepresten, haren, en ander vuil vast blijft kleven aan of steken achter de harde ophoping. Op een gegeven moment is de ophoping zo groot dat het een blokkade vormt. Het water kan er niet meer goed langs stromen. U zult nu ook merken dat de afvoer verstopt zit.

Meestal is het dan al te laat om de verstopping zelf te verhelpen. De blokkade zit dan al zo lang vastgeplakt aan de binnenwanden van de afvoer, en is dan zo hard, dat het verstandig om een professionele ontstoppingsdienst in te schakelen.

Heeft u een verstopte afvoer? En zoekt u daarvoor een professionele ontstopper? Bel dan voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Veghel via 0413 450 394.

Probeer het zelf!

Zelf uw afvoer ontstoppen

Om zelf de afvoer te ontstoppen is het van belang om te bepalen waar de verstopping zit in de afvoer. Een verstopping die niet te diep zit kunt u wellicht nog zelf oplossen maar een diep gelegen afvoerverstopping is vrijwel een onmogelijke klus.
Het is ook mogelijk dat een afvoerverstopping ervoor zorgt dat meerdere afvoeren last hebben van de verstopping. Om te bepalen in welke afvoeren de verstopping te merken is, kunt u alle afvoeren doorspoelen met een emmer water. Als u ziet dat het water blijft staan, dan weet u dat de afvoer ook last heeft van de rioolverstopping.

Om een rioolverstopping te verhelpen zijn er een aantal methodes die u kunt proberen. Deze worden hieronder afzonderlijk toegelicht. Als het niet lukt met deze methodes, dan kunt u het best een ontstoppingsbedrijf inschakelen die langskomt met professionele machines.

Wij raden chemische ontstoppingsmiddelen af. Veel middelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking hebben. Dit tast de binnenwanden van de afvoer aan. Daarnaast werken de middelen vaak ook helemaal niet. Ontstoppingsbedrijf Veghel komt regelmatig bij mensen die al meerdere ontstoppingsmiddelen hebben gebruikt zonder resultaat.

De middelen kunnen ook hard worden en gaan klonten. Hierdoor wordt de verstopping alleen maar erger want dan zit er ook een blokkade van ontstoppingsmiddel. Ook het water in het hoofdriool wordt onnodig vervuild door chemische middelen. De afbraak van de chemicaliën niet goed voor het milieu en de waterzuivering.

Laat u de verstopping liever snel en vakkundig verhelpen door een professioneel ontstoppingsbedrijf uit Veghel? Ontstoppingsdienst Veghel helpt u graag! Maak gerust een afspraak via 0413 450 394.

Ontstoppen Afvoer Veghel
Verstopping Afvoer Veghel
Afvoer Ontstopping Veghel
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Veghel

Zwanenhals

De sifon leegmaken

De sifon leegmaken is een optie die u kunt proberen in geval van een verstopte gootsteen of een verstopte wastafel. Een wc en een hemelwaterafvoer heeft meestal ook een sifon maar dit is wat lastiger leeg te halen.
Een sifon fungeert normaal gesproken als stankafsluiter maar het kan ook zijn dat er een blokkade van vet, olie, etensresten, haren, etc. vast zit in de zwanenhals.

Een sifon van de gootsteen of wastafel is meestal eenvoudig los te draaien. Vervolgens verwijdert u het vuil uit de zwanenhals en maakt u de sifon schoon. Als de sifon droog is, dan kunt u deze weer vastdraaien onder de wasbak of de gootsteen.

Controleer of de afvoer weer goed functioneert door de kraan te laten lopen. Als het water weer goed stroomt, dan is het aan te raden om de warme kraan nog een tijdje te laten lopen zodat de laatste resten in de afvoer weggespoeld worden.

Functioneert de afvoer weer goed? Dan is het aan te raden om de warme kraan nog een tijdje te laten lopen zodat de laatste resten in de afvoer weggespoeld worden.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

De afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer is een optie als de hierboven methodes niet gewerkt hebben. Het is hierbij wel van belang dat u erbij komt met de veer.
Een verstopping op meer dan 10 meter diepte kunt u vrijwel niet zelf verhelpen, dan zijn professionele machines nodig die de hele afvoer en riool kunnen ontstoppen en/of reinigen.

Een ontstoppingsveer is gemaakt van staal. Verkeerd gebruik van de veer kan leiden tot een lekkage of het moeten vervangen van delen van de afvoer. De veer is flexibel maar het is alsnog zeer goed mogelijk dat u schade aanricht aan de kunststof afvoerbuizen of vast komt te zitten. Het is daarom belangrijk om voorzichtig te werk te gaan.

U kunt de afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer door de veer voorzichtig in de afvoer te duwen. Manoeuvreer langs bochten door te draaien en duwen aan de veer. Als de kop langs de bocht gaat, dan merkt u dat wel.

Zit u vast? Ga dan niet lomp trekken of duwen, zo maakt u juist schade. Neem in plaats daarvan contact op met onze ontstoppingsdienst. Ontstoppingsdienst Veghel heeft vaker mensen geholpen die vast zaten. Wij halen de veer er dan uit en verhelpen de verstopping.

Als de verstopping bereikt is kunt u de verstopping losmaken van de afvoerwand door met beleid te duwen, trekken en draaien aan de veer. Test vervolgens of het water goed doorloopt door een emmer met warm water leeg te gieten.

Is het niet gelukt? Dan raden wij u aan om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Dan weet u zeker dat het goed en snel opgelost wordt. Ontstoppingsbedrijf Veghel helpt u graag.

Veghel Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Veghel Veermachine
Wc Verstopping Veghel
Ontstoppingsbedrijf Veghel

De ouderwetse plopper

Verstopte afvoer ontstoppen met plopper

De verstopte afvoer ontstoppen met plopper is effectief wanneer de verstopping niet te diep in de afvoer zit. Daarom is het belangrijk om te achterhalen waar de blokkade zich bevindt in de afvoer.
Om een plopper effectief te gebruiken is het belangrijk dat de rubberen zuignap flexibel is zodat de zuignap goed aan kan sluiten op de afvoer. Dit kunt u doen door het rubber even onder de warme kraan te houden.

Vervolgens zet u de zuignap over de afvoer heen. Duw de steel van de plopper zachtjes naar beneden en trek de plopper terug. Te hard duwen zorgt ervoor dat de blokkade vaster geduwd wordt in de afvoer. Het gaat bij deze methode om de terugtrekkende beweging.

Met de terugtrekkende beweging wordt hopelijk voldoende zuigkracht gecreëerd om de blokkade terug te halen. Als dit gelukt is kunt u de warme kraan laten lopen of een emmer vullen met warm water om de afvoer goed door te spoelen.

Soda en azijn

Afvoerverstopping verhelpen met soda en azijn

De afvoerverstopping verhelpen met soda en azijn is een optie wanneer de blokkade vermoedelijk is ontstaan door een ophoping van vet, olie, eten- en zeepresten.
Soda, ook wel zuiveringszout, is een natuurlijk middel wat geen schade aan kan richten aan de afvoer, uzelf, of het milieu. Hetzelfde geldt voor azijn. Daarom zijn deze middelen zeker de moeite waard om te proberen.

Door de reinigende en ontvettende werking van soda en azijn komt de blokkade hopelijk los van de afvoerwand. Dit kan dan vervolgens weggespoeld worden.

De afvoerverstopping verhelpen met soda en azijn kunt u doen door eerst één of twee kopjes soda en één of twee kopjes azijn in de verstopte afvoer te doen. Dit laat u vervolgens minimaal een halve dag of hele nacht inwerken.

Vervolgens kunt u een emmer vullen met warm water en hier nog één of twee kopjes soda en azijn aan toevoegen. Het mengsel giet u dan vanaf zo hoog mogelijk in de verstopte afvoer. De hoogte zorgt voor meer druk op de blokkade.

Hopelijk is het u gelukt om de blokkade los te maken en weg te spoelen. Als dit niet gelukt is, dan kunt u wellicht nog proberen om de blokkade af te breken met een ontstoppingsveer. In het volgende kopje kunt u meer lezen over deze methode.

Ontstoppen Gootsteen Veghel
Gootsteen Verstopping Veghel
Afvoer Ontstoppingsdienst Veghel
Loodgieter Veghel

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Ontstoppingsbedrijf Veghel is een professioneel ontstoppingsbedrijf met ontstoppers die jarenlange ervaring hebben. Er is geen verstopping die onze vakmannen niet kunnen oplossen.
Onze ontstoppers maken gebruik van professionele ontstoppingsmachines die elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen. Aarzel dus niet om de hulp van onze vakmannen in te schakelen.

Voor spoedklussen of noodgevallen is Ontstoppingsbedrijf Veghel is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u te helpen.

Een verstopping kan overal gebeuren. Daarom maakt het ons niet uit of u in Veghel zelf of daarbuiten woont, wij hanteren geen voorrijkosten.

Wij staan garant voor een professionele afhandeling van uw verstopping. Neem gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Veghel via 0413 450 394. Wij komen u zo snel mogelijk helpen.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Veghel
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Veghel rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0413 450 394

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Veghel

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Veghel

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Veghel!

Afvoer Ontstoppen Veghel

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Veghel

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Veghel

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Veghel

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Veghel

Ontstoppingsbedrijf Veghel is in 1992 opgericht met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Ontstoppingsdienst Veghel tracht elke klant op een transparante en vakkundige wijze van hun verstopping af te helpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Veghel via 0413 450 394.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Veghel te werk?
Onze werkwijze is als volgt. U neemt telefonisch contact op. In dit gesprek spreekt u een tijdsblok af met onze telefoniste. U kunt de monteur binnen die tijd bij u aan de deur verwachten.

Wanneer de monteur bij u langskomt onderzoekt hij eerst het probleem. Vervolgens stelt hij een prijsopgave op. Hierin maken wij een inschatting over hoeveel tijd en welke materialen of gereedschappen er gebruikt moeten worden. Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0413 450 394.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Dat kan door, tenminste 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0413 450 394.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan gebeuren dat de monteur later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.
Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke verstopping is anders, daarom is het lastig om van te voren te zeggen hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Maar gemiddeld duurt een ontstopping ongeveer 45 minuten.
Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen.

Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Dit kan een aantal dagen duren.

Heeft u een vraag over uw factuur? Onze telefoniste zit voor u klaar om al uw vragen beantwoorden. Neem dan gerust contact op via 0413 450 394.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen enkele maanden na de ontstopping? Dan is garantieregeling op uw situatie actief.

Wilt u u beroepen op uw garantie? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0413 450 394. Wij helpen u graag verder.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Veghel uit?
Ontstoppingsbedrijf Veghel ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder.

Wanneer uw riool beschadigd is kunt u ons ook bereiken. Bijvoorbeeld wanneer uw riool gerepareerd of vervangen moet worden. Neem gerust contact op!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied is Veghel en omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij rekenen geen voorrijkosten!