Riool Ontstoppen 
Veghel

Wij ontstoppen uw riool!

Wij helpen u graag!

Riool Ontstoppen Veghel

Riool Ontstoppen Veghel? Een rioolverstopping is vaak lastig om zelf top te lossen. U heeft dan simpelweg niet het materieel in huis om de blokkade af te breken. Ontstoppingsbedrijf Veghel helpt u graag!

Onze vakmannen maken gebruik van professionele ontstoppingsmachines die elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen. Maak daarom vandaag nog een afspraak met Ontstoppingsdienst Veghel.

Bij een rioolverstopping is het altijd verstandig om het riool goed door te laten spuiten met een speciale hogedrukmachine. Een rioolreiniging zorgt ervoor dat u geen last meer heeft van nieuwe verstoppingen of een vieze rioollucht in huis.

Daarbij komt ook dat de levensduur van uw riolering sterk wordt verlenged. Hier zult u op de lange termijn dure reparatie- of vervangingskosten besparen. Daarnaast wordt de kans op verstoppingen aanzienlijk verkleind.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Veghel inschakelen voor een rioolverstopping? Neem dan gerust contact op via 0413 450 394. Riool Ontstoppen Veghel helpt u graag!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Riool Ontstoppingsdienst Veghel

Services

Ontstoppingsbedrijf Veghel

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0413 450 394

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Veghel. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Veghel.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Ontstoppingsdienst Veghel

De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Veghel kunnen alle verstoppingen verhelpen. Het maakt niet uit welke afvoer u verstopt heeft, wij staan voor u klaar!
Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Daarnaast kunt u ons bereiken in geval van een leidingbreuk, rioolverzakking, rioolreiniging of rioolinspectie. Wij hebben veel ervaring met het aanleggen en repareren van riolering.

Ons werkgebied omvat heel Veghel en omstreken. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening bij onze werkzaamheden. Het maakt niet uit of u in Veghel of daar net buiten woont, wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen!

Heeft u te maken met een verstopping in uw riool en wilt u deze zo snel mogelijk ontstopt hebben? Ontstoppingsdienst Veghel wilt u hier zeker graag bij helpen! Wij zijn te bereiken op 0413 450 394.

Riool Ontstoppen Veghel
Veghel Gootsteen Verstopping

Jaren Ervaring

Loodgieter Ontstoppingdienst Veghel
Veghel Riool Ontstoppen

Tot stand komen

Hoe ontstaan rioolverstoppingen?

Het ontstaan van een rioolverstopping is een proces waar soms meerdere maanden overheen gaat.
In veel gevallen begint het met een ophoping van vet, etensresten, zeepresten, haren, en ander vuil wat door de afvoeren gespoeld wordt. Zo’n ophoping blijft vast zitten aan de binnenwand van de afvoer en wordt hard als de afvoer niet gebruikt wordt.

De ophoping wordt steeds groter doordat nog meer vet, eten, zeepresten, haren, en ander vuil vast blijft kleven aan of steken achter de harde ophoping. Op een gegeven moment is de ophoping zo groot dat het een blokkade vormt. Het water kan er niet meer goed langs stromen. U zult nu ook merken dat de afvoer verstopt zit.

Het is ook mogelijk dat een rioolverstopping ontstaat door verouderde riolering. Vroeger werd de riolering aangelegd met gresbuizen. Dit is een materiaal waar boomwortels doorheen kunnen groeien en een blokkade kunnen vormen.

Heeft u een rioolverstopping? En zoekt u daarom een professionele ontstoppingsdienst? Bel dan voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Veghel via 0413 450 394.

Doe het zelf!

Zelf uw riool ontstoppen

Om zelf het riool te ontstoppen is het van belang om te bepalen waar de verstopping zit in de afvoer.
Een verstopping die niet te diep zit kunt u wellicht nog zelf oplossen maar een diep gelegen rioolverstopping is vrijwel een onmogelijke klus. U heeft dan niet de juiste middelen om de blokkade af te breken of door de afvoer te forceren.

Het is ook mogelijk dat een rioolverstopping ervoor zorgt dat meerdere afvoeren last hebben van de verstopping. Om te bepalen in welke afvoeren de verstopping te merken is, kunt u alle afvoeren doorspoelen met een emmer water. Als u ziet dat het water blijft staan, dan weet u dat de afvoer ook last heeft van de rioolverstopping.

Om een rioolverstopping te verhelpen zijn er een aantal methodes die u kunt proberen. Deze worden hieronder afzonderlijk toegelicht. Als het niet lukt met deze methodes, dan kunt u het best een ontstoppingsbedrijf inschakelen die langskomt met professionele machines.

Is het u niet gelukt om de rioolverstopping te verhelpen? Of laat u de verstopping liever snel en vakkundig oplossen door Ontstoppingsdienst Veghel? Maak gerust een afspraak door te bellen naar 0413 450 394.

Veghel Wc Verstopt
Riool Verstopt Veghel
Ontstoppingsdienst Veghel
Riool Ontstoppen Veghel Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Het riool ontstoppen met een ontstoppingsveer is geen makkelijke klus. Het is ook maar de vraag of de verstopping niet te diep zit. Daarom is het belangrijk om te weten waar de blokkade zich bevindt.
Een rioolverstopping kan eenvoudig op meer dan 10 meter diepte zitten. Dit kunt u dan niet ontstoppen met een ontstoppingsveer die u bij de bouwmarkt of online heeft aangeschaft. Dan is een professionele veermachine nodig van een ontstoppingsbedrijf uit Veghel.

Voor degenen die het toch willen proberen heeft Ontstoppingsdienst Veghel hieronder beschreven hoe een veer de verstopping kan verhelpen. Wij raden u aan voorzichtig te werk te gaan. Het komt regelmatig voor dat wij gebeld worden door mensen die vastzitten met de veer of een lekkage hebben veroorzaakt door lomp te trekken.

Een ontstoppingsveer is gemaakt van staal en de afvoerbuis van kunststof. Daardoor is het zeer eenvoudig om een afvoerbuis te beschadigen en een lekkage te veroorzaken. In het ergste geval moet dan een deel van de afvoer vervangen worden.

Om het riool te ontstoppen met een ontstoppingsveer stopt u de kop van de veer in de verstopte afvoer en blijft voorzichtig doorduwen. Vrijwel elke afvoer heeft bochten. Hier kunt u met de veer langsheen manoeuvreren door te draaien en op gevoel te duwen. Als de kop van de veer langs de bocht gaat, dan voelt u dat vanzelf.

Eenmaal bij de verstopping aangekomen kunt u de blokkade losmaken van de afvoerwand door met beleid te draaien, duwen en trekken aan de veer. Vervolgens kunt u controleren of het gelukt is door een emmer met warm water door de afvoer te gieten.

Als het gelukt is kunt u een emmer vullen met warm water en daar twee kopjes soda aan toevoegen. Dit mengsel giet u vervolgens in de afvoer. Door de soda komen hopelijk de laatste resten van de blokkade los van de afvoerwand zodat er geen nieuwe verstopping kan ontstaan. In het volgende kopje kunt u meer lezen over deze methode.

Hogedrukreiniger

Rioolverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

De rioolverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger is een optie wanneer het water nog wel doorstroomt. Als de afvoer verstopt zit is deze methode geen optie want dan komt al het water uit de afvoer gespoten. In het ergste geval ontstaat er dan ook waterschade.
U kunt de rioolverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger door de kop zo ver mogelijk in de afvoer te steken. Vervolgens spuit u kort om te kijken of het water niet uit de afvoer komt gespoten. Als dit goed gaat, dan kunt u een aantal minuten blijven spuiten om hopelijk al het vuil los te spuiten van de binnenwand van de afvoer.

Komt het water met dezelfde kracht weer omhoog? En heeft u de andere methodes ook al geprobeerd? Dan is het verstandig om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen. De blokkade is dan te hardnekkig om zelf te verhelpen.

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Veghel
Veghel Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Veghel
Ontstoppen Riool Veghel

Soda

Verstopt riool ontstoppen met soda

Het verstopte riool ontstoppen met soda is een minder bekende ontstoppingsmethode maar kan zeer effectief zijn doordat soda een ontvettende en reinigende werking heeft. Dit werkt goed voor rioolverstoppingen van vet, olie, etensresten, zeepresten, haren, etc.
Door de soda komt de ophoping van vet, olie, etensresten, zeepresten, haren, etc. hopelijk los van de afvoerwand zodat het weggespoeld kan worden. Het voordeel van dit middel is dat het geen kwaad kan voor de afvoer, uzelf, of het milieu. Het is een natuurlijk middel waarvan u gerust een of twee kopjes van in de afvoer kunt doen.

Het verstopt riool ontstoppen met soda doet u dus door één of twee kopjes soda in de afvoer te doen. Dit laat u een halve dag of een nacht inwerken zodat de soda de blokkade los kan maken. Vervolgens kunt u controleren of het gelukt is door een emmer met warm water door de afvoer te gieten.

Voor een nog sterker effect is het aan te raden om ook één of twee kopjes azijn in de afvoer te doen tegelijk met de soda. Azijn heeft ook een reinigend en ontvettende werking en kan hopelijk ook zijn steentje bijdragen aan het losmaken van de blokkade.

Stroomt het water wel door maar is de blokkade nog niet verholpen? Dan kunt u de blokkade wellicht wegspoelen met behulp van een hogedrukreiniger. In het volgende kopje wordt deze methode verder toegelicht.

Wees voorzichtig

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

Wij adviseren om het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen te vermijden. Er zijn ook natuurlijke middelen en andere methodes die veel effectiever zijn. Daarbij heeft het gebruik van chemische ontstoppers meerdere nadelen.
De middelen hebben namelijk een bijtende werking. Dit richt schade aan de binnenwanden van de afvoer. Daarnaast kan het middel ook gevaarlijk zijn voor uzelf omdat het een chemische verbranding kan veroorzaken in contact met uw huid. Daarbij zijn de dampen die vrijkomen bij het gebruik van het middel ook niet gezond om in te ademen.

De chemische ontstoppingsmiddelen werken ook meestal niet voor een blokkade die al maanden vastgeplakt zit aan de binnenwand van de afvoer. Die is dan zo hard dat deze van de wand losgemaakt moet worden.

Wij ervaren wekelijks dat veel mensen de verstopping al hebben proberen op te lossen met chemische middelen. De mensen hebben dan zonder succes drie verschillende middelen in de afvoer gegooid.

De waterzuivering van het rioolwater en het milieu wordt onnodig belast met het afbreken van alle chemicaliën in ontstoppingsmiddelen. Daarom vindt Ontstoppingsdienst Veghel dat we het gebruik van deze middelen zoveel mogelijk moeten voorkomen in Nederland.

Ontstoppen Wc Veghel
Veghel Ontstoppen Afvoer
Veghel Ontstoppen Gootsteen
Gootsteen Ontstoppen Veghel

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

De ontstoppers van Ontstoppingsdienst Veghel beschikken over jarenlange ervaring met het oplossen van verstoppingen. Daarnaast kunnen onze vakmannen u ook helpen met andere afvoer- en rioolproblemen.
Voor onze werkzaamheden wordt er gebruik gemaakt van professionele machines die elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen.

Onze spoeddienst is 24/7 bereikbaar om u te helpen met noodgevallen. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Veghel via 0413 450 394.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Veghel
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Veghel rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0413 450 394

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Veghel

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Veghel

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Veghel!

Afvoer Ontstoppen Veghel

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Veghel

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Veghel

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Veghel

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Veghel

Ontstoppingsbedrijf Veghel is in 1992 opgericht met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Ontstoppingsdienst Veghel tracht elke klant op een transparante en vakkundige wijze van hun verstopping af te helpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Veghel via 0413 450 394.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Veghel te werk?
Onze werkwijze is als volgt. U neemt telefonisch contact op. In dit gesprek spreekt u een tijdsblok af met onze telefoniste. U kunt de monteur binnen die tijd bij u aan de deur verwachten.

Wanneer de monteur bij u langskomt onderzoekt hij eerst het probleem. Vervolgens stelt hij een prijsopgave op. Hierin maken wij een inschatting over hoeveel tijd en welke materialen of gereedschappen er gebruikt moeten worden. Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0413 450 394.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Dat kan door, tenminste 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0413 450 394.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan gebeuren dat de monteur later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.
Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke verstopping is anders, daarom is het lastig om van te voren te zeggen hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Maar gemiddeld duurt een ontstopping ongeveer 45 minuten.
Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen.

Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Dit kan een aantal dagen duren.

Heeft u een vraag over uw factuur? Onze telefoniste zit voor u klaar om al uw vragen beantwoorden. Neem dan gerust contact op via 0413 450 394.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen enkele maanden na de ontstopping? Dan is garantieregeling op uw situatie actief.

Wilt u u beroepen op uw garantie? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0413 450 394. Wij helpen u graag verder.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Veghel uit?
Ontstoppingsbedrijf Veghel ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder.

Wanneer uw riool beschadigd is kunt u ons ook bereiken. Bijvoorbeeld wanneer uw riool gerepareerd of vervangen moet worden. Neem gerust contact op!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied is Veghel en omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij rekenen geen voorrijkosten!